Intensiva dagar…

selfie
Träna på selfie. Samtidigt som jag satt vid Roslagstull och väntade på Super-Johan förra veckan passade jag på. Att ta en selfie. Vet inte om det kommer att hända igen, vi får se.

jihan
Sedan kom Super-Johan (stenhård multisportare som varit med sedan “den gamla goda tiden” och nu siktar på att bli snabbare i lite andra saker än AR) med min låda på taket, för omlastning vid ÖSK för vidare färd mot Borensberg och kajakcoachens paddelcamp.

kvällsvatten
Här paddlade vi! Inga nattpass dock… tyvärr…

middag
Kul gäng som samlat till middag här. Dagarna innehöll 2, 3, 4 träningspass lite beroende på vad man pallade. Tröskelpass, snabbhet och sprintstarter som riktiga kanotister tränar, långpass med lyft, morgonjogg och teorilektioner, bara att tuta och köra!

läsk
Här har Danny varit i baren och köpt nåt gott, och för att undvika produktplacering och oförtjänt reklam får ni gissa själva. Det var inte öl.

öl
Efter en lång kväll med teknikanalys (videofilmer från ett av den dagens träningspass) följt av träningslära-föreläsning blev det lite suddigt. Oklart om det berodde på vad som hämtats i baren eller dagens samlade ansträngningar, men alla var glada i alla fall.

kajakbak
Dags att säga “Hej då”!

Just det, jag har varit med i max 3-4 “bloggtävlingar” och förra veckan tog jag chansen igen. Vinst! 1000 kr på Addnature. Det vill jag ju inte missa. Blir nya skor för de pengarna. Tack så mycket Åsa! http://ehrnholm.se/2014/05/18/vinnare-i-addnature-tavlingen/

Be first to comment