Jorå, Manhattan blir bättre

Jag börjar verkligen acklimatisera mig till livet här på Manhattan ty nu har jag fått rutiner på träning,  dock bara jäkligt upphackad löpning mellan alla korsningar och lysen och styrkegymnastik vid poolen.

image

Fint!

image

Igår kväll

image

Idag hjälper modeprofilen Carolina Pihl till med shoppingtips för hela gruppen, hon har enorm koll så har ni minsta frågor om nåt som rör shopping, mode, trender i New York så mejla mig så sätter jag er i kontakt med henne.

image

Enormt bra middag där vi gick över till en av de saltaste klubbarna och som ni ser svar folk gaaanska så pepp!

image

Bra middag på STK här i meatpacking igår,  i recommend it!

image

Jennifer Lopez är här för att träffa mig. Eller några andra förmodligen.
image

En lustig Japan målar sviinfint
image

image

Så kommer det bli.

Några rader ifrån mig ligger en riktigt salt tjej i sällskap med en farbror som inte direkt ser ut som hälsan själv. Pengar går före kärlek va?

Be first to comment