Många sköna träningsdagar har passerat…

hus
Paddelprylar på tork. Tack Vaxholms kanotsällskap för att vi fick vara hos er och samla fina träningsdagar! Om du känner att värmeslaget är nära någon dag kan du ta en sväng till deras klubbhus, där var det inte så varmt att man smällde av direkt.

Lindström
Freddan kom med en kaffe i näven och ett släp med lådor från Nordic Kayaks, där var det bara att välja och vraka till surfski-passen. I eftermiddags blev det en långtur i K2:a också, riktigt roligt och bra fart på besättningarna.

kajakcoachen
Kajakcoachen håller bejublad teorilektion och Simon suger åt sig som en svamp. Killen har koll! (Ja både kajakcoachen och Simon har koll alltså!) Innan du lägger pengarna på en ny låda ska du boka en dejt med Danny Hallmén, så att du verkligen vet hur grejerna ska användas. Mäkta nöjd att jag bokat in mig på lägret i Borensberg om några veckor.

bil
Det var inte bara paddling på schemat, här är vi ute på hemligheter som snickrats ihop med hjälp av kartor som Staffan smugglat ut ur Försvarsmaktens dolda skrymslen. Mer än så kan jag inte säga. Det var kul.

emgamarten
MegaMårten hoppade med ut på sista paddelpasset idag.

Be first to comment