New York levererar

image

Jag cyklade runt på Manhattan häromdan vilket var lättare än att cykla runt i sthlm. Upplägget med cykelvägar/egna filer och inställningen hos bilister att cyklister är bra och ingår stadsbilden gör sitt till.

image

Jag och andreas tog en cykeltaxi igår kväll ty trafiken var jamad till max. Han som körde hos heter nåt med Krisighehrgrrlfks och var från nåt land utanför Kazakstan. Dont know.

image

Killen som visade oss wall street igår känner Bill Clinton och detta är utsikten från hans lägenhet på vån 55 i hilton hotellet vid ground zero. De två fyrkantiga bassängerna är där tvillingtornen stod innan talibanerna körde in flygplan där

image

Dålig bil.

image

Dricksskalan hos cykelkillen

image

image

image

Vi hade ordnat en jäkla massa limos,  satt de i mindre grupper, gett de karta och en lista med coola barer samt en bunt med dollarsedlar så de skulle igår innan middagen åka runt på en lyxig barrunda innan vi käkade grym middag på Monkey Bar

image

Hehe nöjd snubbe

1 Comment

 • Svara maj 16, 2014

  Janne Nordstrand

  Hej Martin
  Kul att allt verkar funka bra för dig i Manhattan.
  Här hemma är det nu sommarvärme, jätteskönt med all grönska.
  Allt bra med oss som vanligt.
  Janne o Maria

Leave a Reply