Newwan

Jag är i new York. Kom hit vid lunch efter en onödigt knepig flygresa där jag var uppe med tuppen och ute på arlanda i god tid. Jäkligt många och sega säkerhetskontroller som jag gled igenom, antingen pga att jag hade allt i ordning eller bara är så bra. En kombo är det nog. Japp. Jo, planet lyfte 9.05, 20 min senare serverades det lunch. Sjukt. Jag skickade i mig kycklingen och somnade på studs men.vaknade efter nån timme av att de efterlyste en läkare ty nån rackare hade andningssvårigheter. Jag tror det ordnade upp sig för vi gick inte ner och mellanlandade. Det var medvind över sjön så vi kom fram en timme snabbare dock ramlade det ombord läkare efter vi landat och ingen fick gå av.
Lyckades fippla mig igenom security och tog en bulle till Dream downtown,  jäkligt fresh hotell.

image

image

Hade ett möte direkt när jag kom men svetten rann under skjortan (Japp, kör det när det är business vettu) så jag sprang upp och.testade poolen. Betyg :högt!

image

Selfie nu på kvällen amerikansk tid -mitt i natten er tid. Är dödstrött nu, ska äta en sen middag här på ett ställe sedan sova!!

image

Jo, jag gillar deras p-platser. Hur funkar de dära?

image

Passerade en lekplats, bra regler.

image

Nån har haft mycket tid.

image

Mysiga gator här i meatpacking district

image

Inte bara jag som gillar att kuta halvnaken

image

Köpa?

image

Jag gör lite vardagsaction och.fotar 9ave.

image

Skönt med basketcourts lite överallt och att folk lirar. Nåt för stiffa sthlm att ta efter.

image

En lustig klubb vid mitt hotell. Ska nog kika upp det imorgon kväll, nu sova…..

Summasumarum dag 1.
Många bra bitar inför veckan börjar verkligen falla på plats. (!)
Svinvarmt
Folk är löjligt överviktiga
Min fotbira är maxad när jag går runt här i 25 gradig värme

image

Gott. Och billigt, typ 13 dållars.

Be first to comment