Premiär

Premiär på Multisportbloggen för min del och första seriösa försöket till bloggande igen på ett par år.

Hinns inte med någon lång presentation idag utan vi kör på min vanliga korta beskrivning att jag ser mig själv som en upplevelseidrottare som tävlar för att träna. En gång i tiden tränade jag (mkt mer) för att tävla, men det har vänt lite…

Annars äre mest paddling jag sysslar med, men håller även på med allt annat som är roligt för stunden inom uthållighetsidrott, typ som triathlon, multisport, löp, cykel, simning, längdskidor och annat tjafs. Gymmar alldeles för mycket också. Sen driver jag även Kajakcoachen.se, pluggat tränarprogrammet på universitet innan och pluggar lite brandman nu.

 

Klart.

 

Just nu är det mest kaos och jag försöker hinna ifatt med en massa grejer, speciellt inför helgens Surfski Spring Camp på Barnens Ö, där jag är med som coach. Direkt efter blir det två dagars träningsläger med MultiMike och gänget i Team Peak Performance.

Men helst av allt hade jag nog velat tillbaka till Mallis, varifrån jag flög från igår.

S

Ganska fin OW-simning där!

/Danny Hallmén

Be first to comment