Vardagslyx

lista
För att sätta 2:15 på testcykel där 60 minuter består av långa intervaller kring tröskel så krävs det inspiration. Jag har lyckats inspirationsträna ganska många bitiga pass senaste veckorna, vilket också innebär att dagarna däremellan är väldigt…. oinspirerade… (har man inte inspiration kan man använda Spotify, The Power av en bra låtlista ska icke underskattas!)

rullle
Så här ser det ut om man är två meter lång och ligger på min testcykelrulle. Reversed selfie.

img tom
Så här ser det ut när Ålänningen guidar GIH:s löparstam till trötthet smärta och höjd träningsgrad. Specialare för mig, Åre-inspirerad backlöpning. Äntligen nåt som jag var bra/bäst på! Är man inte snabb på 400ingarna så…. kan man vara snabb här. Dessutom sällsynt vältajmad humörshöjare att få bomba igenom det här passet i tisdags. Följt av bastu (med eller utan päroncider och halvljummen öl), hämtmat och skönt häng. Vardagslyx!

vilne
Så här såg det ut när jag vinglade hem längst kajen vid 22-tiden. Nu är det paddling på schemat, i lyxversion. Tre dagars camp med guru Hallmén, har höga förväntningar och är säker på att det blir en kanon-helg! Vill också passa på att meddela att jag nu köpt en ny mobil och att bildkvalitén i mina inlägg (förhoppningsvis) kommer att öka i framtiden… Slutligen vill jag säga tack och grattis till en särartat ambitiös, målinriktad och dedikerad adept som hittat en ny nivå i löpningen med ett fint lopp över 10 000m (Arenamilen). Grattis till väl utfört arbete under lång tid och ett inspirerande samarbete i träningslärans djungel. Över och ut.

Be first to comment