Allt möjligt på samma gång

Backar igår. Vi har en alldeles egen liftgång att springa i. Övning ger träning. Det är lätt att tro att andra gubben som kommer i videon här är kass men han är snabbare än 98 % av alla som läser det här, törs jag påstå. Apropå senaste dygnets aktiviteter så går det prima för Peak som är i ledningen efter första dagen i Untamed New England! Det är roligt och bra. Keep on rocking!

bok
Dr. Multisport har skickat ut en ny bok på marknaden också, är du minsta intresserad av din egen eller andras träning så säger jag – skynda att fynda! Här har du väldigt mycket av det du behöver veta på ren svenska med vetenskaplig förankring. Hit!

Vad har jag mer hunnit med då, förutom att få arbetsträningen avbruten och sjukskrivningen förlängd till höstens svala dagar…? Jo det var fest på Gärdet, festival på hemmaplan! Ungefär 3 timmar före öppning lyckades jag få ihop hela serien av “biljettköp – förberedelse – planering – förflyttning – osv – osv” (symptom på mitt syndrom) men aj vad jag inte ångrar kvällen! Jocke Berg for president (funkar fortfarande, precis som det gjort sen jag var 11 år).

nåt
imgs
kung
Kung, fan….

I linje med “nånting – förberedelse – planering – förflyttning – osv – osv” har jag fortfarande inte löst om det blir någon visit i Åre för min del. Jag varken kan eller får tävla på det där sättet, det är påfrestande att vara på platsen men två goa grabbar har en fin lägenhet där jag erbjuds softplats och skönhäng, så, det kan bli en tur norrut ändå. Även om jag troligen sjappar innan tävlingsdagen. Den som lever får se.

Be first to comment