Åre extremechallange

Hemma i Stockholm. Två veckor i åre går fort när man har roligt.

Toppen träning och uppladdning inför tävlingen.

20140630-104250.jpg

Dagen innan, mycket energi att sortera och få rätt.

Vi tar det från början.

Va nere vid starten lite mer än en timme innan och hade gott om tid att få ordning på det sista och värma upp.

Starten går och jag får en bra start!
Ligger som 5e man när vi tar kurvan ut mot den första biten plattvatten innan forsen. Trycker på och försöker hänga på dom första som leds av danny men tappar någon meter så är väll 6e man in i forsen. Forsen går bra och det händer inte så mycket Scott Cole kommer ikapp mig sen ligger vi ganska nära ner till första lyftet. Men på vägen dit händer det en rolig grej! Efter sista biten i forsen kommer det en älg och simmar över forsen 10 meter framför oss och Scott får veja tillochmed.

Första lyfter går super och det rullar på. Andra lyftet går också bra fastnar lite bakom en statkraft kille som går så kommer inte fram så mycket snabbare .
Men springer lite extra långt på land och kommer om. Så får en bra platts men har tappat Scott.

Kommer in till åre som 7e gubbe! Nöjd med min paddling.

Sen börjar det. Bra byte till löpningen och har väll 1-2 min försprång på jakob.
Min mage börjar kärva och det funkar väll bra att gå uppför men när jag springer och pulsen stiger blir det väldigt jobbigt. Men det funkar iallafall över skutan. 10e man över skutan och sen börjar jag märka av att jag blir segare för att jag inte får i mig så mycket energi. Tappar några ner till Huså men gör ett bra byte så tar igen 4 Gubbar.
Sen ser det typ lika dant ut hela cyklingen jakob är 2-3 min fram och har någon 2-4 min bakom. Håller detta in i mål som 13e man!

Sammanfattning paddlingen va grymt löpningen och cykel sträckan mådde jag skit.

Jakob kom in 2-3 min före mig och plockade 10e platsen! Riktigt grymt!

20140630-111234.jpg

Teamet med våra grymma assistenter! Hade inte kunna flyga förbi folk i bytena utan dom!

20140630-111408.jpg

Fick världens kramp i framsidorna efter målgång!

Mårten

Be first to comment