Första gången på skutan

För ett år sedan började jag tycka att just den här tävlingen verkade spännande & har sedan dess drömt om att få ta mig upp för just Åreskutan. Idag stod jag där- nästan helt ensam på toppen- en oslagbar känsla!

20140627-230504-83104665.jpg
Jag fullkomligt älskar att jobba med långsiktiga mål. Att längta, träna, förbereda mig & framförallt hålla ut. Att mentalt orka se fram emot & jobba hårt för något. Vare sig det handlar om att stå på ett ben i duschen (efter min fotskada för 2 år sedan) för att kunna raka benen eller om det handlar om att kunna vara så stark att kroppen orkar gå uppför med hög puls i över en timme (som idag!).
Som den ÅEC-rookie jag är får jag en försmak av själva tävlingen den här veckan. Nu ska jag ju inte tävla i morgon utan “bara” supporta Peter & Luis, vilket är en stor ära samtidigt som jag verkligen har förstått vidden av det här med multisport. På riktigt. Sporten som kräver stor lägenhet (alt hus eller garage eller förråd) & en stor mängd tid. Jag har en lång lista på prylar som ska införskaffas till nästa år. Vattenavstötande löpskor & snygga stavar står nog högst upp.

20140627-231512-83712937.jpg
Tott-liften: ungefär 45 minuters maxpuls på vägen upp & snabb utförslöpning på vägen ner. En av delarna som blev “veckans backpass”- det här kommer jag komma ihåg länge!

Be first to comment