No more Gluten eller mjölkprodukter

Tja,

För att försöka optimera det jag håller på med så ska jag från och med i fredags skippa gluten, detta sker på ett experiment under ett par veckor och känner jag den minsta positiva skillnad så kommer jag köra livet ut.
Kommer också plocka bort en del mjölkprodukter ur min kost såsom att jag till och från drar i mig en liter mjölk och en hel del big pack-glass. No more stora volymer här alltså.

Känns skitkul, jag är engagerad, genuint peppad och ser framemot detta. Nu kör vi, vilka är med?!?!

 

MarreUnknown

4 Comments

 • Svara juni 9, 2014

  Andreas

  Köpte du inte senast igår ett lass med kvarg månne 😉

  • Svara juni 10, 2014

   mnadmin

   Jo, jag drog i några slevar av den innan jag tog beslutet att skippa mjölkprodukter så nu finns det en 1,5 burk kvarg att hämta för den som vill ha.

 • Svara juni 18, 2014

  Ola

  Jag är med Marre! För att ge det en chans så skulle jag föreslå total avhållsamhet från gluten och mjölkprotein i en månad….men å andra sidan så behöver du ju inte bli snabbare än du är i skin…så två veckor halvhjärtat räcker nog 🙂

 • Svara juni 18, 2014

  Martin Nordstrand

  Ola, kul! Jag är inne på min tredje vecka och det går som en dans. Kroppen hade en svacka första tiden men nu så kickar den på alla cylindrar!!

Leave a Reply