Mini åre pass

Idag hade jag tänkt att köra ett åre extreme inspirerat pass. Först paddla i järla sjön, springa i Hammarbybacken och cykla i Hellas.

Det började bra med att jag glömde klockan hemma. Sedan när jag väll kom till Hammarbybacken så hade jag glömt packa in paddeln. Så fick racea tillbaka till Brunnsviken och hämta den innan jag kunde börja. Hade egentligen tänkt 1,5 timme av varje idrott, men pga detta missöde som försenade mig med 1 timme så fick det bli. 1.20t paddling 1t löpning och 1t cykel.

Paddlingen gick hur fint som hällst och “löpningen” gick bra. Va väll mest snabb gång upp för HBB. Tappade räkningen med tror det va 8-10 gången upp och ner. Sen va det cykel. Gick också bra tills jag drog värsta Punkan bak och hade med mig fel slang. Så fick springa 15 min med cykeln till bilen. Det va ju iochförsig bra! För det är ju typ det ända man gör i åre. Ploppade i en ny slang och höll mig nu i backen resten. Körde 5 vändor upp och ner.

20140606-233419.jpg

Tog nog i lite för lite för kände mig oförskämt fräsh efteråt.

Sen hade jag nästa glömt sedan åre förra året alla prylar man måste släpa runt när man ska köra multisport!

20140606-233613.jpg

Sen blev det lite park häng på söder.

Alltid kul att se folk på utegymmet!
Denna smsar eller något liknade under sina micro sittups.

20140606-233809.jpg

Måste ju vart riktigt nöjd med det passet!

Imorgon ska jag och jakob stå och snacka cyklar med giant och jaguarverket på lida loop. Ska ju bli bra väder så jag tar med Mtbn så cyklar jag nog hem efter det!

Mårten

Be first to comment