Morgonbad & falafel

Morognsol på bryggan på SKK

Hela vintern har jag längtat efter det här. Att vakna tidigt, sätta mig på cykeln och beger mig ner till bryggan på SKK i morgonsolen. En helt magisk start på dagen, Stockholm är så vackert från vattnet.
Dagens pass på 45 min blev distansfart i V10L med bad från bryggan som avslutning. Det kommer bli många fler morgnar som denna.

bild (79)

Dagens lunchtips för er som gillar falafel- Falafelbaren på Hornsgatan- yum!

 

bild (80)

 

Fick även till ett  besök hos min massör nu på eftermiddagen som tog hand om trötta skuldror och höfter- nu är jag som en ny människa. Jag har som nyårslöfte att gå på massage en gång i månaden, dessvärre (?) ligger jag lite efter på grund av jobb och skola och nu har jag två gånger att ta igen under juni. Det ser jag fram emot.

Be first to comment