Ofrivilligt bad i Åresjön

Torsdagen började med att jag fick testa mina skills från förra året- hur jag tar mig tillbaka upp i lådan efter att ha tappat balansen & åkt i. Idag fick jag låna en kajak av Peter, V12 som är lite rankare än vad jag är bekväm med. Som väl var hade jag tryggt sällskap av Luis, 8 -gradigt vatten är ju inte att leka med. Till och med jag som är en inbiten vinterbadare tyckte att det var lite väl kallt. Men upp kom jag- väldigt snabbt dessutom. Efter sisådär 2 timmar, varm mat & dusch och raggsockor har fötterna fått tillbaka sin vanliga färg. Men sjukt kul var det! Nu i år är jag här uppe & rekar, 2015 är jag väldigt sugen på att själv stå på startlinjen. Ett år av förberedelser väntar- spännande!
20140626-165529-60929257.jpg
Veckans rehab-tips är det ni ser nere i högra hörnet, “IQ-spelet” som går ut på att placera kulor i olika kombinationer både i 2D & 3D. Riktigt bra träning för de grå och ett annorlunda sätt att vila på!

Be first to comment