Prylar

Har precis fått hem nya bågar från X-kross. Sjukt juste system med typ lättaste brillorna på marknaden, helt imm-fria och snygga som tusan. Har använt mig av X-kross för ett gäng år sen, men tänkte att nu när de blir lite seriösare mot Quadrathlon-VM i slutet av sommaren så ska det bästa fram igen!

pic20140611171509

Självklart i Kajakcoachen.se färger. Väntar bara på tävlingsdress till Åre nu, kommer se grym ut!

 

20140612_132312

Glad efter 500 höjdmeter i Tolvmannabacken + 20km paddling imorse, med nya brillorna på.

 

Apropå annan utrustning…

Jag söker en snygg hjälm till Åre-paddlingen. För lån eller köp. Har väldigt litet huvud (typ storlek 52 lr nåt), men vill ha nåt snyggare (gärna svart, orange, röd eller kolfiberfärgad) än förra årets hjälm…

hjälm

 

 

 

Be first to comment