AkterSnurren

Yo!

Ni har väl inte missat att inbjudan nu finns ute och att anmälan är öppen till årets coolaste kanotlopp, AkterSnurren 2014!?

AkterSnurren, vad är det?

Jo, det är Sveriges…nej VÄRLDENS största K4(fyrmanskajak)-lopp, som går den lördagen den 4:e oktober inne i Nyköpings hamn. Besättningarna är lottade, vilket gör att nybörjaren kan hamna med med typ OS-paddlaren Anders Gustafsson. Det är de fina med AkterSnurren, loppet är bara 2 km långt, vilket alla klarar av och eftersom att besättningen är blandad så hamnar man alltid med mer erfarna paddlare och nybörjare, så det blir ett jämnt och roligt lopp!

Är fjärde gången loppet går i år och vid första upplagan hade vi 60 startande och 15 stycken K4:or på startlinjen och till i år har vi satt taket på 180 platser (vilka kommer gå åt!) och alltså 45 stycken K4:or på startlinjen! Loppet är dessutom final för Stockholms cupen för er stockholmare!

Efter loppet så är det grillning som ingår i hela paketet och efter grillen, drar vi inomhus och avslutar med en grym fest! Så missa inte årets kanotlopp!

Och som sagt, passar dig oavsett om du är helt nybörjare och aldrig tagit ett paddeltag tidigare, är elitmotionär eller börjat med surfski nyligen, passar alla!

Mer info finns på www.aktersnurren.se eller på vår facebooksida!

Kolla in årets teaser här:

Samt så bjuder vi på en gammal video från tidigare år:

a2 a4 a5 a8 a12

P.s Loppet är dessutom final för Stockholms cupen för er stockholmare! d.s.

 

Be first to comment