Del 1 på semestern 2014

Tja,
Nu så har ju även jag gått på semester och den varar ett par veckor. Många av er tror kanske att jag inte jobbar alls men se det gör jag visst.
I torsdags morse innan jobbet så packade och lastade jag bilen för att direkt efter lite möten var avklarade brände jag Söderut med målet Helsingborg. Jag insåg att det fanns roliga lirare i varberg jag ville träffa så jag tog ett pitstop på 24 timmar där. Tog en fika med marlene som är skidlärare i Åre (och skejtare) rolig mix och hennes kompis Anna som var med i free radicals filmerna back in the days.

image

Bilen packad och glad

image

Och jag har ett litet mål under min semester och det är att ha det så bra det bara går (!!) samt vara barfota eller bara bära flip flops, ej skor alltså.

image

I varberg så sov jag nere vid stranden,  ni ser min truck längs till höger. Jag tror inte jag sovit så bra på länge som jag gör därbak i min bil. Har plockat bort baksätet och har madrass därbak, jorå så att.

image

Det var nån yoga vid surfcentret på morgonen, jag var inte med.

image

Pressade ett par timmar upp på saloonen som Elin Sylvan driver med sin kille, klart nice ställe.

image

Brände sen till Helsingborg där björn haring körde om mig och fotade mig bakifrån, paparazzi.. Vi hann tyvärr inte ses.

image

Träffade grymma Nathalie nere i Helsingborg, vi jobbade ihop på Betsafe en gång i tiden hon bor numera i Usa och gör sköna grejer.

image

Jag kollade lite på Beach-rugby vilket var asball, stenhårt ska jag säga er. Jag-två meter lång hade gått av på mitten om jag hade varit med där.

image

På kvällen var det grillfest hemma hos Skärskog i Skäret som ligger nåra få mil utanför Helsingborg, astrevligt, tack!

image

image

Skärskog skulle sätta på en vågrytare och en bättre sjögräs-triangel som Epic -Anders hade med sig (han var också med på grill).

image

image

Epic Anders: killen med koll har ett mobilt skruvstäd och en maskin med sig så han gör en weed cutter åt både skärskog och mig

image

Där, den lilla triangeln där förhindrar att sjögräs fastnar. Aldrig mer sjögräs i våra roder! Ring Epic Anders om ni vill köpa såna!

image

Idag var det då race och jag kör min vanliga blandning i form av ett par tabletter razorshark och en bakis-tablett. Blir en väldigt bra cocktail som håller mig pigg och salt/mineralbalansen är 100%.

image

Så glad är jag över racet där jag gjorde ett bra lopp där allt i princip stämde!
Steffen från Tyskland vann, Ola 2a hade bra stäm på den tekniska sjön, jag trea. Björn Ljungberg landslagsmaratonkanotist från Malmö 4a, Wangler 5a visade att han är en hejare när det är gropigt och lurigt. Skärskog 6a, missnöjd. Holst lite längre bak då han har ont i en axel som gör han ej kan trycka på.

image

Vann fina blommor, en vinflarra (nån som vill ha?)  och en fin mugg från svenskt tenn,graverad samt ett härligt kuvert med prispengar som är fint att ha nu när det är semester..

image

Åker till gotland nu där många vill se finalen, jag

image

Kollar på horisonten istället.

Godnatt

Marre

Be first to comment