Fårösundssimmet

Tja,

Igår så gjorde jag min debut inom simning (frånsett simsträckor på multisporttävlingar samt Ö till Ö som jag körde första året). Det jag nu skulle köra var ett jippo i samband med Fårösundsdagen och sträckan var från Broa på Fårö till Fårösund här på Gotland. Jag bestämde mig extremt sent (timme innan start), rafsade ihop vad jag hittade i form av simbrillor (från Alice 6 år) och kutade bort till färjan som skulle ta oss till andra sidan.

Vi var 119 pers som startade varav säkert 80 pers hade hela våtdräkter och såg ut som pro´s, vi andra hade antingen Speedos, vanliga badbrallor eller korta neoprenshorts som mig.

Starten gick och jag försökte crawla vilket funkade nån hundra meter sedan var jag alldeles utmattad och körde bröstsim modell svinsnabbt resten av loppet. Flöt in på 32 min där de vann på 16 min. Jag kommer aldrig bli nån simfantom men blev sugen att köra mer simning än jag gjort hittills iallafall. (inte ett träningspass nånsin).

Skärmavbild 2014-07-27 kl. 21.01.42

Fotograf Jan Nordstrand

Hade sedan en skön dag med familjen här innan jag brände in till Visby där jag skulle stå i dörren och ha hand om gästlistan på Supper och Burmeister mellan 22-04. Det var kul och riktigt riktigt bra drag, no kidding.

 

Skärmavbild 2014-07-27 kl. 21.01.19Här en bild från rummet “El Bar”. Extremt högt tempo och inte många multisportare så långt ögat nådde.

 

Körde sedan hem till Fårösund framåt morgonkvisten och såg dagen vakna, (poetiskt sagt va)

wpid-wp-1406454441504.jpeg

 

Godnatt

 

Marre

Be first to comment