Kärsön runt

Tja bloggen,

Igår var det så kärsön runt som är en deltävling i Stockholmscupen. Det var ett stort startfält som skulle sticka ut på den ca 13 km långa banan där finaste delen var att paddla förbi:
1) nakenbadsklipporna (på hemliga stället)
2) slottet

Jag och Svenne kom till Stockholms paddlarklubb i god tid och hann preppa prylarna (surfski och paddel) i god tid innan pöbeln kom och då det bara finns tid att gå runt och mingla och snacka nåt som är min styrka här i livet.
Jag körde min v14 med fyra epicdynor i båten allt för att komma upp bra och få bra isätt a’la Dannys skola.
Toppnamn som två racinglirare från hemmaklubben, Stålspets, Elis,  Wahlberg (som ska börja köra nelo surfski), Svenne(talangen), hukkanen den yngre mm. På damsidan var Hanna (elis tjej) favorittippad men hon väntandes få bra sparring av hukkanens den äldres tjej och Agneta “tränar allt alltid “.
När det var en minut till start så välte stålis pga att hukkanen den äldre körde på stålis bakifrån och det blev lite strul , starten blev därmed förskjuten till allas glädje då det ökade oddsen att det skulle komma nå båtar med härliga vågor.
Jag hade sagt innan till elis och Svenne att jag skulle ta det cool idag vilket jag också gjorde med följd att det var ett helt koppel med kanotister på min våg etc. Jag gjorde lite små ryck och den stora gruppen splittrades upp, en racingkille börjar hulka för att sedan spy (bakis eller otränad?) och han droppade av. Efter några kilometer så var det bara jag, elis och stålis kvar på min våg och då vid ett möte av stora vågor så gjorde jag ett ryck som elis hakade på och stålis fick släppa i de stora vågorna. Elis körde sedan stabilt vid min våg hela varvet runt och vi delade sen på segern som en kul grej.
Trea kom stålis sedan hukkanen och Svenne.
Hanna vann damklassen övertygande!

image

Fint klubbhus vid kanaanbadet

image

Hängde sen hela em och kvällen hemma på bryggan, ashärlig!

image

En till bild från tävlingen

image

Tog en riktigt lång promenad igår kväll med akka runt de flesta av hålen på viksjö golfklubb. Här hål 12 som är ett par fyra hål om jag inte minns fel, vilket jag förmodligen inte gör.

Marre

Be first to comment