Mycket cykel

Surfar vidare i Åre. Förra veckan var det skogscykling på stig för hela slanten. Fyra turer á 3-4 timmar bl. a. Storulvån/Gåsån och Bäverkroken/Issjödalen/Pyramiderna. Sistnämnda tur går rakt in på topp3-listan över det bästa jag nånsin cyklat. Lägg till skönt cykelväder och bra sällskap så det var full pott.

grup
cy
Foto Petter Berggrund

kjk
gåså
Gåsån och fika-time.

vaddet
Ett bättre vad, så att säga!

fest
Har även hjälpt Åre Bergscyklister att hålla ihop Åre Bike Festival, och idag var det min tur att få Rambolook och tjockishoj för att rejsa nerför Berget. Awesome! Bästa coach Tom och övrigt sällskap tog hand om mig som nybörjare som snabbt levlade upp massa nivåer och blev riktigt bekväm i situationen/varm i kläderna (29 grader och stekande solsken). Dessutom klev Petter in som veckans superstar och levererar mitt boende framöver. Det är lätt att må bra och va gla’ här. Later folks.

fs
(Selfie-kaos)

Be first to comment