Snömos på Skutan

Egentligen skulle jag vilja sätta ord på massor av saker som händer just nu. Saker som alltså händer just för att ingenting händer. Jag vaknar, lever, somnar (när jag är trött och har fått nog, oavsett om det är 15.35 eller 23.05). Kanske återkommer till detta någon annan dag.

Har blivit invigd i det här med att lifta upp och sen cykla ner. Fantastiskt. Adrenalinpundare är vi allihopa, allihopa. Coach sa att jag var rätt duktig. Som med alla nybörjaraktiviteter ser jag själv mest gigantiska förbättringsområden som samtidigt går hisnande fort att justera i positiv riktning. Härlig grej, downhill. Önskar så att jag skulle klara mer. Mer fullfokus-krig, mer hormonöverdos, mer rush and push. Just nu behöver jag balansera det varsamt. Att sätta alla kroppens system på 120 % är tyvärr skrämmande lätt för mig fortfarande, och tiden för att nå lugn och ro är alltför lång. Kör mina downhillåk med måtta och varvar med lugna go-turer till fots eller MTB. Eller livsnjutar-tur i lånad surfski i Åresjön en varm vindstilla torsdagskväll…. Här är Nisse och letar paddel i förrådet i Såå.

nisse

Jag vet att det ser för jävligt ut det här med odesignade bilder i diverse storlekar i oordning men, bloggar från mobil. Dessutom är det så här min tillvaro ter sig. Fin skön oslagbar osorterad.

äjh
Va fan Tobbe! 🙂

ren
gj
iko

Högsommar i Åre. Över 26 grader varmt dygnet runt, stekande sol och 30 grader i skuggan hela dagen.

fh

Be first to comment