Utelivet blomstrar

Fick en rolig bildserie från en av alla genompaddlingar i forsarna. Fotograf Micke Hanell. Jag som kör först och de andra får förbli anonyma tillsvidare (okej ska vara ärlig, jag vet inte vilka de är…) Kanske de var lite för passiva in i flödet. Aldrig roligt att välta redan i inloppet.

gfg
gf
fg
fors
34
35
36
37
38
39
40
41
42
sim
Simma simma.

bil

Jag lovar att det är svårt att ha tråkigt om bilen du åker med ser ut så här! Under ganska lång tid har jag varit “off” (både självvalt och mer eller mindre påtvingat) men jag känner mig “on” igen. Det finns mycket roligt där ute så det gäller att välja med omsorg.


Här finns utrustning för allt möjligt men slutprodukten blev bara 90 min grusväg, småstig/single track utan utrustning, 30 min MTB med utrustning, och 30 min single track igen. Vaffö då da? Jo för att Paul Rosenquist redan hade varit och snattat den dubbelski från Fenn som jag och Staffan var ute efter….

dubelski
Det här var vad vi trodde att vi skulle få se när vi kikade in i kajak-buren. Vi såg bara luft, så exakt den paddling som vi planerat fick moduleras till något annat. Innan vi drog hemåt igen hann vi med några timmar “vila på gräsmatta och gunga i trädgård”, vilket inte är fy skam det heller!

giunga
“Hej hej!” Jag fotar lika bra som jag cyklar i branta nerförsbackar över stenar och blöta leriga rötter, därför ska jag köra som ett CP på Åre Bike Festival nu. Hojta om du är i krokarna vetja!

Be first to comment