Tisdagskul och nåt slags fartpass… löpning…

på väg
Tisdagsmys var det här! Klämde in någon slags vilodag igår men for ut på lite forspaddling med Årekanotisterna på kvällskvisten. Vilodag ja. Hade inget annat jävla val för kroppen var som en överkörd disktrasa och hade jag försökt mig på nån avancerad träning hade jag förmodligen börjat grina lite.

ombyte
Kvällskul med obegränsad tillgång på leksaker och lekkamrater. Det är väl alltid bra att utveckla och bygga på sin arsenal av skills i fors och på fjäll. Brukar jag tänka. Får jag skryta lite så är jag rätt bra på det där med att åka in och ut ur bakvatten och att läsa forsen har jag minsann blivit lite bättre på också.

camo
Idag drog jag iallafall på mig mina skitsnabba camo tights och sprang… skitlångsamt? Har hittills levt lyckligt ovetande om hur inte-snabb jag blivit av att bara köra långa myspass på fjället. Eller jag har ju aldrig varit snabb men snabbare har jag varit. Idag var jag typ mer snyggare än snabbare tyvärr, men “vi får väl tänka långsiktigt” och toppa till 2015. Då känns det lite bättre. Nu har jag gjort de där intervallerna med bade GPS och pulsmätning så då vet jag, status.

Hej då ego-bloggen, vi hörs senare.

Be first to comment