Allt bra som har hänt sen senast…

fry
Gick upp på Skutan igår, träffade den här tuffingen som cyklade ÅEC-leden ner från toppen. Det var mitt enda möte.

Det känns lite tomt och ensamt i Åre nu när Peak Performance Team och Academy har lämnat “House of fun”. Som tur är ses vi snart igen, några kommer hit, jag trippar iväg. Och många andra sköna lirare finns kvar här. Jag lever i något slags paradis och nu är alla leksaker här på plats hos mig. Even more fun.

et
Surfski ligger vid Åresjön nu och jag ska snäppa upp paddlingen typ 200 steg. Lådan kom hit förra veckan tack vare de där grymma grabbarna i Team Bergstrand. Evig tacksamhet!

houso ic fun
Här bodde vi kungligt hela förra veckan. Kan inte bli bättre än så här, toppklassboende, världens bästa sambos, lyxmåltider, färskt och nybakat från Grädda varje dag, 6-12 timmar träning och bara “real deal” ute i omgivningarna.

jumar
fh
Reppelering och jumarträning från Tottbryggan. Foto Krister Göransson.

sfhy
Fredagsmys efter Åre Mountain Quest, en riktigt köttig sak med paddling, SUP, swimrun, MTB, zipline, canyoneering, reppelering, stadssprint, downhillbana, nattsträckor och allt du kan önska dig. Sju timmar riktiga grejer. Foto Annie Thorén.

ety
Söndag och MTB från Storulvån till Sylarnas fjällstation för att sedan göra Syltraversen. Här har vi kommit en bit på väg och Staffan riggar för firning.

etyt
Jenny på väg ner, steady as a rock.

dg
Knallat på norska gränsen och klättrar mot sista toppen på traversen, en vansinnigt bra dag helt enkelt. Foto Hanna Näslund.

utsike
Vacker vy under kvällscyklingen hem mot Storulvån. Sjukt rolig teknisk fjällcykling för övrigt, jag hade vid det här laget varit igång tillräckligt länge och äntligen fått ihop en tung träningsvecka så humör och kropp var på topp och suget att bomba över sten och spång var stort. Skönt att känna sig piggare och piggare ju fler timmar som våldats in i kroppen… AR mood.

adyk
A-dyk värnar om anonymiteten men gör tummen upp för väntande middag efter 12 timmar on foot.

tu
Serverat på Storulvåns fjällstation, tjärlknöl eller lax med potatissallad. Kajakcoachen och en broder Bergstrand roffad åt sig snabbt, skönt att sitta till bords efter en lång dag. Köket förberedde och dukade upp för de sent ankommande multisportarna som droppade in mellan 22-23 på kvällskvisten. Det var inte så jävla äckligt med riktig mat efter en dag på snickers och annat snask, klart värd avslutning på en lång och fin dag. Mer sånt här. Mer allt. Suget är gigantiskt. Fortsättning följer. Osv.

Be first to comment