Föreläsa och intervaller

Idag gjorde jag premiär som föreläsare på konferensen Bolagsjurist 2014. Jag pratade om att förhandla utifrån mina perspektiv från advokatbyrå, politiken och skönhetsbranschen. Det var roligt och utmanande att tala inför ett stort gäng bolagsjurister.

IMG_7032.JPGTog med en träningsbild och passade på att marknadsföra bloggen

IMG_7020.JPG
Efter att ha varit lite nervös inför att prata och ha suttit inne hela dagen kändes det väldigt skönt att springa intervaller ikväll tillsammans med Emily. Eftersom vi båda springer Kistaloppet på lördag blev det lite lugnare intervaller idag, 2 x (3 + 2 + 1min).

IMG_7056-0.JPG

IMG_7059.JPG

Fördelarna med att träna mycket tycker jag är att man blir hungrig på ett gott sätt, maten smakar mycket bättre när man tränat, och att jag i princip kan äta vad jag vill. Förstår mig inte på träningsbloggar som diskuterar kalorisnåla mellanmål. Jag behöver mellanmål med energi i så jag orkar träna på lunchen eller efter jobbet. Idag hann jag äta middag innan träningen så efteråt blev det en överbliven munk och kesella. Gott!

Resten av veckan blir att ladda för Kistaloppet. Jag hoppas kunna springa lite fortare än lördagens midnattslopp.

//Sara

Be first to comment