Ingen hade rekat Åresjön, men…

moln
“It’s so flufffy”. Sockervadd på Åreskutan.

det
Ja idag har jag verkligen utmanat ödet. Test-swimrunnat den här avklippta soptunnedräkten, med livet som insats. Helt klart en stor osäkerhetsfaktor att simma i Åresjön utan a-dyk. Ingen som rekat! Kände mig inte helt trygg med att hoppa i när inte grabbarna med dykmaskinen hade sonderat terrängen ordentligt, men det gick ju bra den här gången… trots allt.

kanmeert hanson
Med livet som insats lämnade jag också cykeln på genomgång. Hanson fick den äran och Kanmert högg min ögonsten och lovade “reka” status på den. Ja. Status var inte grön, om man säger så. Varannan tand saknas på stora klingan fram, för att nämna något. Hur som helst kan jag inte låta vilka klåpare som helst ta hand om min bike, så när Hanson satt dit de delar som finns här i Åre så får Miche på Pedalogerna ta hand om specialdelarna och finliret. Som vanligt. Jag är för dålig…

nordic kayaks
Samma sak gäller vad jag paddlar. Inte vilken klåpare som helst som får förse mig med båt. Här har vi Freddan i mitten (gammal bild från paddellägret med Peak i våras) och med lite support från Nordic Kayaks så slipper jag backpacka till Stockholm med kajak också. Inte nog med det, Bringby proklamerar att han “fixar/borrar i en hållare fram i din båt så vi slipper hålla på m tejp”. Båt med borrad hållare, det ni!

jörgens
Bild från “Jörgens” stig. Väldig fin MTB-led om man gillar att cykla upp på Åreskutan först och sedan bomba single track hem. Tydligen här jag bombat bort tänder från framklingorna…

Be first to comment