Proffskock på Peak Performance Mountain House

fors
(Foto Krister Göransson)

Det är hög klass på träningspassen i Åre just nu. Här jag och Simon i en duckie nerför Ingeborgsfallet (en del av Vålån som vi paddlade i torsdags).

shg

Förutom att det är hög klass på fors och berg och träningstävling (Bergstrand Brothers och Danny här på bloggen kommer säkert skriva långa fina inlägg om det under nästa vecka, håll ut!) så är det klass på maten också. Riktigt kock vid spisen. Dom kan allt… “dom är för bra för multisport dom där grabbarna alltså, dom ska sikta på OS. I flera grenar. Det är helt sjukt…” En multisportprofils utlåtande efter några dagar med Bajsstrands.

dys

mats

Goa gubbar.

jkgh
Gucamole med ballongvisp.

dt
Riktiga mexikanska tacos. Riktigt kött, specialtillbehör, hemmagjord majonnäs, allt är på riktigt här. Riktiga rackabajsare till träningspass där forsarna är klass fyra och firningarna utan backup. Träningstävling som får varenda svenska cupen-race att framstå som en dagislek för fyraåringar. Riktig efterrätt också.

lo
Hazelnut Heaven. På tre kladdkakor och tre Big Pack, 10 dajm och massa annat kladd. Delat på 10 pers.

ry
It’s so fluffy!

1 Comment

Leave a Reply