Höstmarknad, storm, shopping och kultur

hus
När jag vaknade idag trodde jag att hustaket blåst av, eller liknande. Knak brak i träd och bjälkar, när det blåser runt 26 m/s märks det – kan jag intyga. Det visade sig vara grannen som fått oväntat besök i förmiddags, klen ved i det där trädet… (som alltså inte stod pall för ytterligare en höststorm). Dock lämpligt att välta mot husen och inte ut över gatan, kan man tycka. Bilolyckor är dåligt.

mark
marj
kkl
Proppfullt med folk och försäljning på torget nu. Livligt och trevligt och mycket bra grejer att shoppa för att stödja lokal verksamhet. Mörsjö Deli har tunnbrödschips som alla borde försöka få tag på, liksom frökexen från Huså Bröd mums mums. Lunch fixar pappa Kjellberg i sin vagn, kantarelltoast med västerbottensost så är magen och sinnet på topp sedan.

turis
khgturist
Igår var det kultur på Copperhill! VIP-visning av filmen Turist och lite lokalt musicerande i lokalerna. Och så var några lirare från “Rackartygarna” där och körde motorcykel i badrock, kors och tvärs upp och ner i trappor och kors och tvärs överallt. Sjukt coolt men då hade mobilen dött så det blir varken bild eller film från det…

shopp
Slutligen bäst idag: sportloppis på Verandan! Jag gick dit med två lappar (inte med en 1:a först) och gick därifrån med två dunjackor och två GoreTex från Peak, ett par tights, ett par helt oanvända Salomon XR Mission, t-shirt och några buffar och en balaclava. Respect. Recycle!

Har inte tränat mongo-hårt de senaste dagarna (efter stavlöpningsintervallerna…) men sprungit några timmar på fjället igår och idag, samt “råkat” delta i ett “Urban Training-holabola-military”-fyspass som Intersport Åre och Kari Traa bjöd på idag. Jag har alltså tränat med en PT, det ni! En PT-Fia till och med, jag har inte så bra koll men hon verkar vara en superstar i PT-(och blogg)världen! Tog inga egna bilder så jag snodde några på Internet.

ds
En riktig superbloggar-selfie som togs av Pernilla.

kkoo
Nån jobbig övning som förevigades av Intersport Åre. Det var allt för idag!

Be first to comment