Kvällslöpning och chins

Sköna lugna 8 km runt Reimersholme och Långholmen följt att lite löpstyrka och några chins i Rålis utegym tillsammans med Hanna. Lite stela ben sedan i lördags så var skönt med ett lugnt pass.
IMG_7127.JPG

IMG_7124.JPGMitt trevliga löpsällskap Hanna

IMG_7131.JPG
Svårt med selfies i farten

IMG_7130.JPGVackra älskade Stockholm

IMG_7143.JPG

IMG_7113.JPG
Igår skulle jag beställa ett par kompressionsstrumpor utan strumpor, benvärmare typ. Är ofta stel i vaderna så tänker att jag ska testa. Beställde ett par från Salomon från AddNatureFör att hitta rätt storlek behövde jag mäta omkretsen på mina vader. Vilka visade sig vara ganska stora, efter att ha dragit åt måttbandet ganska hårt hamnade jag på storlek large. Förklarar varför mina byxor ofta drar sig i sömmarna över vaderna. Men de är ju ganska snabba så det kan jag ta.

Har ett drömlöppass i sikte nästa vecka, om det blir av så kommer jag bomba bloggen med bilder.

//Sara

Be first to comment