Perfekt timing…

Ja. P e r fekt… timing…

…att vara förkyld nu. En typisk mönsterförkylning med feber och halsont, snor och allmänpåverkan. Kunde inte valt ett lämpligare tillfälle att ligga nerbäddad med ovanstående kamrat (kamrat Förkylningen, alltså). Jag är helt säker på att jag hämtade den i Stockholms kollektivtrafik under tors-fre förra veckan. Sedan har jag i och för sig även bott ihop med 3 små värddjur som förmodligen släpar runt på diverse smittor från sk. “dagis och skolor” (i.e. smitthärdar) men jag väljer att tro att det är kollektivtrafiken och city-shopping som givit mig den här omgången ohälsa. Vilket som sagt inte är en dålig sak just nu. Tack vare ett lyckat samarbete med ACT (Acceptance and commitment therapy).

outbreak
Outbreak monkey på Roslagsbanan, någonstans mellan Näsbypark och Tekniska Högskolan.

sov
Senaste månadens sömntimmar. Sleep Bot säger att jag vill ha ungefär 9 timmar sömn/natt men att det också går bra med 0 eller 12.

Jag behöver packa upp mig själv.

Jag ska bara…
dricka kaffe ur det bästa glaset jag äger
blogga meningslösa uppdateringar om vardagslivets vedermödor
göra en träningsskiss åt Johan så att han gör sub10 på IM nästa säsong
koka ägg
osv

Ja ni förstår. På återhörande. Nästa gång ska jag nog skriva om mysteriet med människor.

Be first to comment