Träna tillsammans (men ändå inte)

Tja,

Vi är ett gäng på jobbet som har en whatsapp-grupp och även har varandra på Runkeeper vilket är skitkul för jag ser  tillexempel när kollegorna drar ut och kutar och deras tider kommer upp på min skärm. Ett bra sätt att sparra varandra är det minsann.

Vi som är med i gruppen har ett löpbeting man ska klara av varje vecka där jag har 20 km jag ska klämma av och varje söndag ska man ta en printscreen på sin löpning och skicka in. Har man slarvat får man ett kännbart straff som vi gemensamt har kommit fram till. Nu har vi höjt träningsdosen och lagt in 1000 enheter valfritt plockat av situps, armhävningar, chins eller dips. Ex 250 av varje eller 900 chins och 100 dips, man får alltså välja.

 

Vad tror ni om att Vi/Ni läsare på Multisportbloggen sätter ihop en sån whatsappgrupp och hittar på en utmaning för oss där vi pushar och hetsar varandra till stordåd?

 

Finns det intresse så lägg till mig på whatsapp, 0708-648198 eller Runkeeper Martin Nordstrand så lägger jag till Er allteftersom.

Har ni inte apparna så sladda ner de från App Store eller Play Butiken.

 

Unknown-1

Unknown

Be first to comment