Visdomsord

bild

Quotes from The Dip to Help You Quit Your Job:
• “Never quit” – What a spectacularly bad piece of advice
• Winners quit all the time. They quit the right stuff at the right time.
• Winners win big time because the marketplace loves a winner.
• Most people quit. They just don’t quit successfully.
• You need to quit. Not soon, but right now.
• Quitting is not the same as failing.
• Coping is a lousy alternative to quitting.
• Quitting is difficult. Quitting requires you to acknowledge that you’re never going to be #1 in the world. At least not at this. So it’s easier just to put it off, not admit it, settle for mediocre. What a waste.
• The biggest obstacle to life, as far as I can tell, is our inability to quit soon enough.
• Being better than 98 percent of the competition used to be fine. In the world of Google, though, it’s useless.
• If you are not going to get to #1, you might as well quit right now.
• Quitting is often a great strategy; a smart way to manage your life and your career.
• Quit the wrong stuff. Stick with the right stuff. Have the guts to do one or the other.

Jag ska skriva mer om det här lite senare… Hur som helst. Om en vecka får jag sällskap i lyan och multisport-Åre får ytterligare förstärkning! Rickard Norlin tog förnuftet till fånga och sköt ut sig ur en misärisk tillvaro för att ta vara på livet. Välkommen!

d
För ett par dagar sedan fick jag dricka morgonkaffet till den här sköna utsikten. Det snöar! För att hedra snön tog jag stavarna upp på fjället och körde 10 st tvåminutersintervaller “full fart” skidgång/stavlöp/elghufs/vadduvill med lång vila. Så jobbigt. Så obegripligt jobbigt. Halvvägs upp på berget på en grusväg med optimal lutning för att köra mos av lungorna utan att benen ger upp i förtid, och med stavar och överkroppstryck för den maximala utmattningen. Dessutom fick jag träningsvärk i rumpan. Trodde jag hade gjort min beskärda del av bergslöpning och blivit immun mot det. Tydligen inte. Tydligen blev stavandet så överjävligt att musklerna dog lite grann. Det var… awesome.

pmsmpp
I förrgår byggde vi pussel! Pumptrack-pussel. Det var inte så jävla lätt skulle det visa sig. Hur som helst står en flyttbar pumptrack utanför Intersport Åre nu, om någon kikar förbi är det bara att köra! Framåt köldmånaderna lär det inte ta många dagar innan något ljushuvud har snedspolat is på banan så att det går att köra på skridskor. Mighty fun!

Nu ska jag snoka runt på torget och se hur långt höstmarknaden har kommit, mysigt det där….

http://www.are360.com/arehostmarknad
http://youtu.be/cbruX5-ib8U

Be first to comment