Höst!

Hösten är ju faktiskt ganska trevlig!
Började dagen med fortsättningskurs i crawl på Eriksdalsbadet. En dag ska jag göra en ironman och då ska simningen sitta. Innan dess vill jag göra några fler swimruntävlingar. Och så gillar jag känslan av att kunna ta mig fram fort i vattnet. Instruktören var bra och idag var vi bara tre deltagare på kursen. Sedan en behaglig tur runt Årstaviken på lunchen. 10 km terräng stod på schemat idag men det blev det inte riktigt, 8,5km varav lite mer än hälften är någorlunda kuperat och inte asfalt.

IMG_0767.JPG

IMG_0769.JPG

IMG_0766.JPG

IMG_0771.JPG
Min trevliga chef kom förbi med en croissant, “det behöver du som tränar så mycket”.

IMG_0763.JPG
Klättrade igår kväll med min goda vän Christoffer. Tycker det är så roligt att klättra. Skrattade gått efteråt åt Christoffers outfit med finskor till träningskläderna, slutade skratta när jag insåg att det inte var så snyggt med döskallestrumpor utanpå tightsen i de högklackade bootsen heller.

Ha en fortsatt fin höstvecka!

//Sara

Be first to comment