Långpass

Jag har alltid viss ångest inför att springa långpass. I helgen skulle jag springa 30 km i riktigt långsamt tempo, 6.30-7.00 min/km, vilket innebär att 30 km tar ungefär 3,5h. Jag fick sällskap nästan hela sträckan, med från start var min fd kollega och maratonlöperskan Lotta och min adept Henriette. Henriette runt halva Kungsholmen och Lotta hängde på runt Kungsholmen, över Västerbron, utmed Årstaviken, via Skanstull och över till Gullmarsplan där hon klev av. Jag sprang vidare till Hammarby Sjöstad där jag plockade upp Christoffer, vidare till Nackareservatet där vi sprang 15 km.

IMG_0803.JPG

Med Lotta och Henriette innan start.

IMG_0790.JPG

Med Lotta runt Kungsholmen

IMG_0786.JPG

Testade att blanda egen energidryck, 3 msk saft, 2 msk honung, 1 krm salt och så vatten. Smakade inte så tokig som det låter och gav gott med energi. Hittade receptet i ett gammalt nummer av Runners. IMG_0787.JPG

IMG_0798.JPG

Fin höstdag i Nackareservatet. IMG_0799.JPG

IMG_0800.JPG

Kilometer 20 någon gång. IMG_0793.JPG

Och tillsammans med Christoffer.

Resterande av dagen gjorde jag inte så mycket mer. Det känns lite i benen idag, men började dagen med ett crawlpass i Eriksdalsbadet tillsammans med Christoffer vilket gjorde gott. Vi är inställda på att köra några swimrun tillsammans nästa år, det borde vara en bra kombination för vi är lika envisa båda två.

Ha en fin vecka!

//Sara

Be first to comment