Multi-sportsöndag

kh

Vid Tegeforsen var det minst sagt fullt pådrag denna söndag, paddling och snorkling i en härligt dynamisk multisportfriluftslivskompott. Åre är vuxendagis, lekstuga, möjligheternas smältdegel. Simple as that.

degd
fgfg

I förmiddags for vi till Trillevallen och sprang några timmar på kullarna där. Finns många fjäll som inte är Åreskutan, och fint är det ta mig tusan alltid!

fbh
fgf

Under förra veckan var det vinter i allra högsta grad, men de senaste dagarna har det blivit vår… höst! igen. Lågsäsong i byn. Allt är lugnt, det händer inte mycket. 6x1200m (75s vila) hände igår. Det var inte…igår det. Eller snarare, först nu börjar en träningsprogression utkristallisera sig. Det är lagom så, behöver börja nånstans och det är skönt att det rullar hyfsat nu.

Som sagt, det är halvtakt just nu. Så när det händer något på byn så är det kul och drar de som hänger här i dessa väntans dagar. I torsdags kväll t.ex., innan vintern drog sig tillbaka för en stund, så bjöd Toppturer i Åre på filmkväll Skidpepp Deluxe:
fff
pepe
jlus
Nattskidåkning, Afterglow, rätt fräck skiddress må jag säga, så här inför en mörkerpaddlingstur vore ju en lysande våtdräkt en…lysande idé. Mörkrets tid är nu. Vill tänka att det inte är mörkt egentligen, det är bara ljuset som vilar. Känns bra!

Be first to comment