Siktat på Åresjön…

ubat
What the… f*ck?! Borde jag ringa nån?

dåf
De tre folk jag mötte på min promenad med paddel i handen kanske inte tänkte #justaddskis men jag “just added a ski” så blev det prima underhållning en vanlig onsdagskväll! På sjön då, inte nerför berget. Och skida i plural. Men annars ses jag nog inte som mer onormal och äventyrslysten än någon annan här.

snö
snö1
Sa jag att det finns snö? Långlöpning över några toppar i grannskapet i lördags. Då var det sol. Idag var det cykling och paddling i riktig hällsnö med inslag av mer eller mindre vind. Fint det!

dn
Lotta Olsson har läst Multisportbloggen, va?

Jag har börjat ta itu med ett inlägg några nivåer ovanför varierad kost och vitamintabletternas vara eller icke-vara, behöver bara ladda upp inspirationen så att det inte blir för jamsigt.
dgs

Be first to comment