Spontan lunchlöpning

När övriga skribenter på Multisportbloggen diskuterar hur man ska lägga upp träningen så fortsätter jag med mina löpturer enligt mitt schema.

Har en intensiv vecka med uppbokade luncher, middagar, mingel och aw, och morgonträning tycker jag inte om, så det är knepigt att få till träningstid denna veckan. Men idag blev mitt lunchmöte inställt så jag såg tillfället till en löptur, kilade ner till Åhléns och handlade underkläder och handduk, övrigt hade jag på kontoret, och tog ett varv runt Södermalm. Eftersom jag inte hade min klocka på plats blev det verkligen en utmaning att försöka hålla tänka tider. Tycker det är riktigt svårt att känna av vilken fart jag har.
Det blev i alla fall 11 km, tanken var att börja i 6.00-fart och sen öka var tredje kilometer och sluta på 5.00-fart. Blev ett lite högre tempo.

IMG_0172.JPG

IMG_0181.JPG

IMG_0175.JPG

IMG_0176.JPG

Be first to comment