Svimma efter cykeltröskel.

Har man cyklat till man svimmar då ligger man rätt i träningen!

Börjar med fredagen som vart ofrivillig vila. Men det kanske va bra eftersom jag typ skulle tävla lördag. Jag skulle springa sörmlands ultra som långpass jag hade en friplats efter min vinst i rbt. så jag tänkte softa runt så jag inte skulle vara sliten söndag och resten av veckan. Och hur laddar man en fredag för ett ultralopp?

Typ världens godaste pizza!!

DSC_0017

Så såg lunchen ut, sen till middag kött pommes och bea! Jag åt nästan till jag spydde. Jag bara älskar kött och bea!!!!

Här kommer helgens misstag. Att efter denna lunch och middag vara söt sugen och inte kunna hålla sig!!!

Drog i mig en 1 1/2 liter trocadero en påse ostbågar och en 300 grammare grillchips med dipp! Misstag!!! Jag blir sjukt dålig i magen av grillchips! Men har jag börjat kan jag inte sluta!!!!

Så tävlingsdagen gick upp som vanligt i sista sekunden och åkte till björkhagen va där 30 min innan start. (redan då hade jag varit på toa 2 ggr) drog i mig 2 st carbloader sen toa igen sen direkt till startlinjen.

Som sagt fick inte springa under 3,45 i sluttid för då hade jag blivit sliten och flera dagars träning blir lidande. Så jag börja lunka, åååååå sååå tråkigt!! första 5 km låga jag kanske på 50e plats alla springer som galna, jag lunkar vidare och passerar löpare hela tiden men vet fan inte vad jag ska tänka på. Försöker skoja och prata med andra löpare som är NOLL intresserade! Jag börjar få ont i hälsenorna av den tekniska löpningen och behöver göra 2 toastopp dom första 20 km och jag verkligen lider av hur tråkigt jag har. Här kommer min veka sida in jag försöker hela tiden hitta på ursäkter för att bryta och ingen för att fortsätta, och vid vätskan vid 26 km står farsan för camelback byte, där är jag typ 12a. Men att se honom där så kunde jag inte hålla mig från att bryta. Var sur som fan och försökte intala mig själv att jag gjort rätt. Åkte och dusha sen på dop och dop fest, så tråkigt!!

Dagen efter mådde höger hälsena skit. så det kanske var ett smart “KLENBRYTE” men benen kändes ok så drog ut och paddla 50 min tröskel varav sista 2 km gav allt. Gick in packa väskan och drog i mig 3 kexchoklad sen iväg till gym. Där jag hade 1 timme tröskel som pass. Jag va trött redan efter 2 minuter och under 58 minutre mådde jag bara sämre och sämre det va så sjukt jobbigt så jag trodde jag skulle dö! Men vägrade sluta som straff för gårdagen. Jag va överlycklig när tiden gick ut och jag fick sluta!! Hoppa av cykeln och det bara svartna och jag föll ihop, vaknar till och stapplar till omklädningsrummet där jag tog en protein dryck och la mig  i bastun. Där jag somna till lite och va nöjd över dagens pass.

Hämtade grabben och vi körde en välförtjänt lunch =)

DSC_0005

Idag måndag skulle jag köra samma pass, morgon paddling fast sista 3 000m järnet, och samma timme men försöka komma lite längre. sätter mig på cyklen och börjar och samma visa mår skit redan efter 5 min och gör ett klen bryte efter 39 minuter. Ställde mig på vågen och har gått ner 4 kilo sista 2 veckorna!!!!

Mer pizza och chips tror jag visst det blir =)

Kör hårt där ute!!! och veka inte som jag!!

 

“This is Natalya. She is my sister. She is number-four prostitute in whole of Kazakhstan.”

Be first to comment