Värdelös vecka!

Hatar mörkret!

Det sätter lite käppar i hjulen för min träning. Men det är ju lika för nästa alla.

Värst är det ju med paddlingen, när man normalt sett kan smyga ut vid 9 och få en sjukt mysig fin paddling, så måste man nu klä på sig massa extra kläder, sätta på sig pannlampa och ut till havs och bara ha tur om man hittar hem igen. Jag kör ju även aldrig flytväst när jag tränar. Jag ser det som att druttar jag i under vinterperiden så vill jag upp i skidan så fort som möjligt och inte fastna i någon flytväst, Jag äger ingen torrdräkt kanske ska köpa. Men då är iallafall varje sekund ur vattnet viktig och ingen kommer ändå hitta mig om jag är ute innan jag dör. Så upp i skidan och in till land snabbt och få upp värmen är min tanke. Men men man får försöka gneta på så mycket det går,

Sen träningen med paddlingen går lite segt när man kör själv, Jag kan inte ta ut mig riktigt så mycket som jag vill. Men men man får försöka gneta på så mycket det går, kanske gå med i en klubb som både ger bra sparring i vår och har paddelmaskin som man kan låna ibland på vintern.

Samma gäller när jag cyklar, då måste det typ vara en backe för jag ska kunna bli riktigt trött. Har så svårt och trampa och få puls. Benen dör innan jag kommit upp i 75 i puls. Men det jag tränar på att bli starkare i benen.

Har haft ofrivillig vila tors-lördag och när jag skulle cykla i söndags va kroppen seg som fan. körde  4 timmar i etapper försöker trycka lite speciellt i backarna.

Idag cykla jag 35 km till jobbet och 35 km hem, lite sega ben men ok.

Lunchen va det enda bra idag

Kebabpizza med alla såser, röd, vit och det gula guldet! =)

DSC_0002

 

“I know kung fu”

1 Comment

  • Svara oktober 13, 2014

    Viktoria

    Är du på riktigt?

Leave a Reply