Världens sjukaste sak hände mig!!

Det är något mina kompisar har hört mig säga många gånger och vet inte varför konstiga saker händer mig hela tiden. Men i veckan hände det igen. Ska börja med vad konsekvensen vart. JAG VART POLISANMÄLD!!!
Tror jag 😉

Ska ta det från början. Jag va på väg till gym och och va stressad som vanligt. Framför mig var världens sämsta bilist som sov/ fippa med mobilen vid varje övergångsälle Och Jag kanske kom åt tutan vid ett tillfälle. till slut skulle bilen svänga vänster och jag höger och vi hamna bredvid varandra. Han vevar ner rutan och skriker något. Jag ropar lär dig köra bil och skakar på huvudet. Jag svänger höger och han kör ur sin fil och börjar jaga mig!

Jag parkerar i ett garage och ska träna och han kommer springade efter mig och skriker. Jag stannar och frågar vad han vill. Han tar fram en bricka och visar att han är polis och vill anmäla mig för OLOVLIG TUTNING!!!!

Jag frågar om alla brått i sverige är lösta eftersom vi jagar tutare nu. Han tog mina uppgifer och sa att han skulle anmäla mig. Vet inte om han bara ville visa sin makt eller om puckot verkligen kommer göra det.=)

Kontentan är att alla brott är lösta och våra skattepengar går till att jaga tutare nu =)

 

Ska vi prata träning går den bra, Typ =)

Idag 3 timmar backe i hagabacken 30 ggr ca 2000 höjdmeter. sen till gym en timme och körde tunga ben, rygg, axlar och biceps.

Fredag lite cykel intervaller och massa styrka

Torsdag 7 ggr haga parken hårt upp baksidan branta 25 % typ 250 m snitta 2,10 upp, sen 2,5 km tröskel.

Onsdag hårt styrka hela kroppen och havltimme soft cykel.

Tisdag Paddla hårt 50 min. 80 min cykel på gym i tävlingsfart. 35 min styrka. löpning 5 ggr 90 sek i 3,15 fart. 20 min tröskel i 3,45 fart sen 5 st 90 sek i 3,15 fart.

Måste bara visa min sista pizza bild och ska försöka äta nyttigare så kan någon säga någon mat som är både god och nyttig när ni vet mina referenser =)

DSC_0018

Severas på skolmatsals bricka och täcker nästan hela =)

 

 

“Life is like a box of chocolate”

Be first to comment