AR-VM

Jäkligt tunt om AR-VM här på multisportbloggen?

Hoppas ni följer på: http://live.huairasinchi.com/index.cfm

Silva hade ju sjuk otur, efter att för andra året i rad åka dit på ungefär samma olycka (bruten hand efter cykelkrasch), men kul att det verkar vara lite battle mellan Peak Performance och Swedish Armed Forces som ligger sida vid sida som det verkar. Blir ju alltid sugen när man sitter o följer sånt här. Har ju bestämt mig för att inte köra 24 timmarstävling eller längre kommande året för att låta kroppen byggas upp lite först, men blir ju bra sugen för kommande Swedish Adventure Racing Series.

Men jag ska försöka hålla fast vid vad jag bestämt. Har andra coola planer och lopp i kalendern! Mer om det kommer…

IMG_20141107_105941

 

Foto från skolan där vi övade håltagning i tak…

Träningen har vart lite tunn senaste två veckorna, en tripp ner till skåne o praktik i skolan + mycket i huvudet. Drog iaf av tre pass idag.

Dragit ner på volymen och hoppas istället kunna hålla kontinuitet i löpningen istället, där jag vart sjukt skadedrabbad. Så nu springer jag bara 3 x 45 min i veckan. Känner mig riktigt fräsch i benen, vilket jag annars aldrig gjort, men har fortfarande en del problem med mina svaga fotleder. Trampade snett för ett par dagar sen i stort sett utan anledning o var tvärsäker på att foten var körd igen. Snabb lindning (inom 3 min), så klarade jag mig fint. Ev drog ja bara ut ett ledband utan blödning. Det är Åre-stukningen från i somras (+ ett par omstukningar) som gjort vänsterfoten totalt instabil och svag.

 

Höll förresten i min första kurs i Effektiv Paddelstyrka, med Kajakcoachen.se i helgen! Var sjukt kul!

IMG_20141110_231439

Kanotdrag med stång, fokus på koppling/låsning i höft/mage och rygg/axel. Dvs dra inte stången längre än på bilden. Foto: Rikard Moensjö.

 

Be first to comment