Om multisport får den här publiciteten igen…

lklkölö
…så är det för att någon atlet lyckas dö en dramatisk äventyrsactiondöd.

khh
klklk
Dagens helsida i Aftonbladet, omskrivna i DN, Expressen, Corren, Örnsköldsviks Allehanda och TT till SvD och SVT bland annat. Twittrat och facebook-delat otaliga gånger av folk från hela världen, en sk. “snackis” lite överallt. Kommer Arthur att bli en fullvärdig medlem i Peak Performance Adventure Racing Team, kommer laget segra över byråkrati och ekonomi och få med sin nye vän till Sverige. Just nu verkar det faktiskt så, Arthur har plats på samma flyg som teamet och tas emot för ett antal månader i karantän i Sverige. K-G – Krister Göransson, ni vet han som allt som oftast ligger bakom (kameran som tar) de fina bilderna – hälsar via facebook: “Snart lämnar vi Mompichie för att åka till Quito, ca 40 mil. Arthur hänger med och vi har haft dialog och fin hjälp av Jordbruksverket. Han har plats på en Hundkarantän i Sthlm. Flygbiljett verkar oxå har ordnat sig. Nu ska bara Micke skrapa ihop 50 000 till flyg/vetrinär/Karantän i 120 dagar…”

jkl
“Efter lite ompyssling så ser Arthur ut som en ny hund” – Krister Göransson (foto)
SPA-behandlingen var tydligen ett uppskattat inslag i det här äventyrliga hundlivet. Bada och plocka bort fästingar och kamma tovor ur pälsen. Kanske ingen som varit så snäll mot “Gatuhunden Arthur” tidigare?


Krister Göransson: Han är en fantastisk skön hund! Otrolig personlighet!
Kim Svensson: Jag önskar en intervju med Arthur!
Krister Göransson: Han äter mest. 24hourmeal köttbullar =)

Be first to comment