Råa bars och underjordiska expeditioner

ppaleo
Fest på Peak Åre i lördags. Tittade in en sväng och fick en korv i ena näven och Paleo Crunch i den andra. Någon som vill gissa vad jag åt av med glädje? 100% ekologiska, glutenfria, inga tillsaster – bara rå energi. “PALEO NORDIC. From Åre with love!” är helt enkelt omöjligt att inte gilla (ja, bröderna Bergstrand kallar mig hippie men ni får tro vad ni vill). Eller inte “omöjligt att inte gilla” för under en långtrekk över Sylarna i somras kände jag inte någon omedelbar förälskelse i den bar jag fick tryckt i näven just då. Däremot får jag gladeligen revidera mitt första intryck nu när jag ätit mig igenom hela sortimentet och hittat favoriterna RAW PECAN och RAW COCONUT. Under superlång tävling blir jag trött på Snickers och det finns inga krav på den typ av “pangpang-energi” som en gel-diet ger, och mitt hippiehjärta vill ha eko, local, raw och pure. Så enkelt är det med den saken.

paddlar
Förutom att mingla på Peak Åre och äta bars har jag kvällspaddlat några episka turer. Eller kväll och kväll, Renfjället slukar solen vid 14-tiden och därefter går det att njuta av vackra vyer som denna.

goingdown
Förbereder nedstigning, “Alfa 1 anropar Bas 2 – fri sikt – jag går ner. Kom”.

dg
Squeezy.
klamd
Squeezed.

digghemat
Här var vi precis så sjukt nöjda som det ser ut, mission accomplised.
snow
Snö kallt och vinter är det också förresten.

Be first to comment