Höstdepp och en gåta

Hallå!

Jag har varit dålig på att skriva senaste tiden.

Livet just nu känns rätt tråkigt, det är kallt och mörkt hela tiden. Lusten för att göra saker är inte på topp och frågan är hur man kommer ur det tänket? Jag paddla senast i söndags, Jag hade neopren handskar och skydd över ändå höll fingrarna på att dö efter bara en kvart. Och mins skydd som är onesice så får knappt händerna plats i dom så dom är lite öppna på mitten. Så har  några några bättre att rekomedera så vore jag tacksam.

Så veckan har varit mycket jobb och lite träning, har bara inte haft suget. ändå har jag kört varje dag men bara ett pass om dagen typ. Men då har jag varit ledare för olika löpgrupper. Det är det som kan få mig att tycka det är lite kul just nu med träningen, Att träna med andra gör det så sjukt mycket roligare. så 2 grymma grupper i sthlm är team nordic trail och urban tribes (running sweden) båda är sjukt bra men med lite olika inrikning, urban tribes mer för dom som satsar på typ maran och nordic trail som det låter mycket i skogen.

Vaknade i morse (lördag ) och skulle köra lågpass. Jag va noooooolllllll!!! sugen och tänkte skylla på mina hälsenor och skita i det. Men tog mig i kragen och åkte dit. dom skulle köra 150 min platt men jag ville ha lite backe, så jag fick med mig christoffer och vi körde runt brunnsviken och stanna vid hagatippen efter ca en timme och så bara gick vi fort upp och jogga ner, Tror det vart 8 ggr ca 500 höjdemer sen jogga tillbaka till sats valhallavägen som vi utgick ifrån.

DSC_0062

Väl tillbaka va jag lyrisk( av adrenalin och endorfiner) Men två och en halv timme hade kännts som en kvart!! Sjukt tack christoffer! Jag som alltid hatar långa pass, men idag va det som ingenting.

Jag bytte om och körde 1 timme ben och rygg på gym innan jag avslutade med 30 min proggresiv cykling totalt 4 tim 30 min träning. Det som börja som en skit morgon blev en super dag!

Såg föresten tha maze runner igår en helt ok film om man inte har något bättre för sig. Men 22 jump street och gardians of the galaxy är sjukt bra!

Nu till något som ni kan fundera på om ni gillar att tänka…

En gåta!

 

Ett land långt borta besttår av 10 byar som en kung bestämmer över.

Varje månad betalar byarna skatt. 10 guldmynt som väger 10 gram styck

En av byarna bestämmer sig för att fuska och kör exakta kopior av mynten men dom väger bara 9 gram styck.

Kungen har fått reda på att en av byarna kommer fuska och har till sitt förfogande en våg.

Men!!!! Han får bara väga en gång!!!

Hur väger han mynten?

Till er Med frågor angående vågen. så är det en gönsaksk våg som är avstängd och när han lagt på mynten får han sätta på vågen och se en vikt och då veta exakt vilken by som fuskat. =)

 

Ha en super helg!!!

Be first to comment