Midwinterchallenge 2014

Tja!
I lördags var det då dags för årets absolut sista tävling som var nere i Bråviken/Norrköping. Det hette tidigare Bråviken coldfeet challenge och nomado-Erik som stod bakom det nu är det Torstenssons som kör detta. Jag åkte ner med Torbjörn Strand ty svenne hade nåt med en tjej att göra och stek firade lilla julafton med sin mamma mm. Det här skulle ju bli spännande tänkte jag då jag skulle köra min think uno max i havet för första gången och se hur den hanterar vågor och stökig sjö. Starten gick och vassaste utmanaren skulle bli Emil Torstensson (maratonlandslagskille, SM-guld mm). Jag körde ganska lugnt i början för jag ville känna lite på de andra och efter nån kilometer fipplade jag lite med dragkedjan på jackan-tappade nån hundra meter som jag snabbt brände ikapp och med det självförtroendet öste jag vidare och fick snabbt nån hundra meter som blev ca 2 min i mål. Hade som ambition att låna surfskin “jobba” och inte köra som nån tok vilket jag höll hela racet. Är mer än nöjd med min Think Uno Max både downwind, sidvind och på platten.

img_0609.jpg

img_0613.jpg

img_0605.jpg

img_0612.jpg
Lite bilder

img_0617.png
Funderar på att ha den här färgen på min egna surfski, hit eller shit?

Körde hikos höga brallor och en skaljacka utanpå, bra outfit om man “vet” man inte ska plurra.

Marre

Be first to comment