Åter på bloggen

Jag har inte slutat blogga, bara inte sprungit så mycket och varit på 3,5 vecka semester i Sydamerika och laddat batterierna 🙂

Idag träffade jag min löpcoach Magnus som även i år ska hjälpa mig med löpningen. Tycker det är så skönt att få färdiga scheman utifrån mina förutsättningar som jag kan följa. Behöver inte lägga tid på att fundera på hur jag ska lägga upp träningspassen eller läsa in mig på hur man lägger upp löpträningen på bästa vis. I år blir det Göteborgsvarvet, Tromsö midnatssolsmararon, AXA fjällmaraton, lidingöloppet och sannolikt några milslopp och swimrun.

När vi hade pratat löpning klättrade vi. Så roligt! Verkligen en av mina favoritträningsformer.

img_2108.jpg

img_2105.jpg

img_2103.jpg

img_2104-0.jpg

 

Och lite bilder i oordning från semesteräventyret . Jag älskar Sydamerika! Det blev Buenos Aires, Mendoza, Iguazu, Rio och Ilha Grande.

img_2096.jpgZiplining utanför Mendoza vid Andernas fot.

img_2111.jpgRafting i Mendoza River, väldigt roligt.

img_1440.jpgEn guanaco, variant av lamadjuret. img_2110.jpgVandring i Andernaimg_1389.jpgVinprovning i Mendoza med Anderna i bakgrunden.

img_2113.jpgLustiga djur som gjorde att man inte kunde sitta ner och äta sin lunch då de hoppade upp på borden.

img_1554.jpg

Sara IguazuIguazuvattenfallen, på gränsen mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Det vackraste jag sett i naturväg. Åk dig om du har möjlighet. ca 250 vattenfall och 1500 kubikmeter vatten per sekund!

img_2112.jpg

 

img_2114.jpg

Vackra Rio de Janeiro, bilden är tagen från Sockertoppen och stranden i bakgrunden är Copacabana.

img_2115.jpg

Lopes Mendes, på Ilha Grande, sägs vara en av Brasiliens vackraste stränder. När vi kom fram efter 2 h vandring genom djungeln hade solen gått i mål, men fortfarande varmt, skönt och vackert

img_1966.jpgIlha Grande, högst upp på Pico do Papagaio (se sista bilden)

img_2024.jpg
Ser ni den lilla toppen som ser ut som en klo? Pico do Papagaio, 2,5 h genom djungeln i 35 graders värme. Vackert och svettigt 🙂

Må väl!
/Sara

Be first to comment