Friskis Hagastan & ljudböcker

Besökte Friskis Hagastan i eftermiddags men det var inte så lyckat. Dels på grund av att jag inte ätit tillräckligt på eftermiddagen då jag suttit i möte, och dels för att det bara fanns fyra fungerande löpband vilket gjorde att jag fick stå att vänta. Väldigt frustrerande när man är inställd på att springa. Det var första gången jag var där. Gymmet får två av fem #uteärinne.

img_2163.jpg
Jag lyssnar nästan alltid på ljudbok via Storytel när jag tränar, åket till och från jobbet, diskar mm och har de sista veckorna hunnit med böckerna nedan, jag brukar hinna med 1-2/vecka. Jag har en tanke om att varva lättsamma böcker med lite seriösare.

img_2164.png
Bäst va Jo Nesbös Sonen som rekommenderas, spännande och en klurig historia. Även Ken Rings var bra, även om jag tycker att han har en hel del sunkiga värderingar. Den du kan strunta i är Den fantastiska berättelsen om fakiren som fastnade i ett IKEA-skåp, men det borde jag kunnat ha räkna ut. Ville ha något lättsamt efter Spår som tar upp utvisningen av Egyptierna.

Tar tacksamt emot tips på vad jag borde lyssna på!

Trevlig helg!!

//Sara

Be first to comment