Händelserik helg

image

I fredags drog jag 5000 meter på skiergen. Tiden blev 21:56 vilket är mitt snabbaste hittills. Men jag är övertygad om att jag har mer att ge.

Sedan har jag hunnit med att köra mitt bålprogram som tar cirka 30 minuter. Jag kör det 1-2 gånger i veckan och idag kände jag mig stark. Snart är det nog dags att öka antalet repetitioner. Totalt blev det 5 timmar träning den här veckan med bland annat två längdpass. Nästa vecka ska det bli mer …

Jag har inte lämnat volleybollen helt utan hjälper min bror som är head coach för Uppsala volleys elitdamer i allsvenskan. Jag är med på en träning i veckan samt på alla hemmamatcher. I dag på söndagen spelade vi mot RIG Falköping men förlorade tyvärr med 3-2.

volleyboll

Foto: Åke Lager

 

Före vår match tränade Uppsala basket, de siktar på att vinna SM-guld i vår och har några riktigt duktiga utländska proffs samt några svenska landslagsspelare.

basket

 

Be first to comment