Rädda dig själv för ingen annan kommer att göra det

Mörkt, mörkt, mörkt och grått blandat med brunt. Det tär på mig som inte har minsta lilla gnista ljus i själen just nu. Däremot har jag en riktig stjärna i bekantskapskretsen och 100% Sund erbjöd sol och värme med kort varsel. Far i vind, tänkte jag, och två dagar senare låg jag på balkongen med fötterna i högläge och sov. Solen i ansiktet. Hela dagen.

sf
dkf

Eftersom jag inte har någon mobiltelefon eller kamera, och har begränsat mitt användande av datorer och Internet, så får vi nöja oss med några bilder som Kristins snälla föräldrar tog när vi var ute på ett pass i dubbel-surfski. En skön utmaning att både manövrera båten och även ta hänsyn och hänga med på den andra besättningsmedlemmens manövreringar. Som vanligt var väl passformen i sittbrunnen inte anpassad för 158 cm och jag satt som en hösäck, men har varit med om värre. Roligt var det iallafall.

Be first to comment