Säsongen 2014 – en sen resumé

Bra tag sen jag bloggade och ett tag sen nyår. Läst många säsongsåterblickar och har själv tidigare skrivit en drös av dem.

2014 var inget höjdarår för mig tävlingsmässigt, men tränade istället mer än på ett par år. Väldigt kort så var höjdpunkterna:

 

Vasapaddeln 90km paddelmaskin

Dykdalbloppet 14km – 10:e plats (paddling)

Gammal Kils minitriathlon – 4:a

Seamasters 25 km K2 – “1:a” (paddling/surfski)

 

Förutom Vasapaddeln, där jag fick för mig att paddla 90km i sträck på paddelmaskin, tillsammans med Johan som rodde samma sträcka så är det egentligen tre helt betydelselösa spontanlopp, som gick rätt bra och framför allt var roliga!

Körde ju större grejer, så som Åre Extreme Challenge där jag vann paddelsträckan, var 11:a nåt upp på toppen. Men där stukade jag foten på vägen ner o gick i mål kring 60:e plats… Hade dessutom en bedrövlig dag på paddlingen och slet alldeles för hårt än vad jag borde behöva

.IMG_20140617_102426

Jag hade bra form inför Åre

Körde även första riktiga långtävlingen, med Stockholm Extreme som var SM i Adventure Racing. Vårt lag Team Kajakcoachen.se / Kajaksidan.se bröt dock efter cirka 13 timmar. Tar främst med mig vår sista swimrun som gick riktigt bra och även massvis med lärdomar från tävlingen.

laget

Det som annars höjde året tävlings/träningsmässigt var träningslägret jag var på uppe i Åre, tillsammans med Team Peak Performance. Det var troligen det roligaste och upplevelsemässigt häftigaste träningslägret jag vart på. Grymt kul! Tack Micke Lindnord och övriga i laget att jag fick följa med!

20140810_122829träning multi 3

 

Sen har givetvis alla timmar träning tillsammans med Johannes vart rätt skoj. Jag har inte alltid vart munter alla gånger, men ja hoppas de blir ytterligare ett fint träningsår. Detta år hoppas vi såklart på skrällen!

johannes

 

Utöver träning och tävling, men väl tillhörande så har min start av Kajakcoachen.se vart grymt spännande och kul, vilket också gett en jäkla massa roliga uppdrag och nya kontakter! Paddelläger i Borensberg, paddelclinics, paddelcoach åt Team Peak Performance och alla individuella coachningar med mera…

coaching

 

Men högst av allt står såklart att min Isabella sa ja! 🙂

dannybella

 

 

Nu väntar bara 2015, som enligt planeringen kommer bli storslaget både tränings- och tävlingsmässigt, men även med expanderingen av Kajakcoachen.se !

Mer om det kommer inom kort…

 

 

 

 

Be first to comment